top of page

Vi köper in! 

Vare sig det är dödsbo, flytt eller möbler som du inte längre kan ha hemma så köper vi in. Vi har olika tjänster när det kommer till dödsbo och flytt. Många frågar oss hur man går tillväga och därför har vi valt att förklara processen här -

Du har möbler och inredning, du vill bli av med

Första steget är att maila oss information och bilder på möblerna via mail: Godsmagasinet@monaci.se

Är det mycket saker behöver man bara ta övergripande bilder och då brukar vi vilja komma ut på plats för att värdera. Om det är färre saker så brukar vi ofta kunna lämna bud direkt per mail. 

Vi svarar på förfrågningar angående möbler så fort vi kan, perioder där vi får mycket förfrågningar kan svar ta lite längre tid. 

2

Dödsbo eller Flytt

Vi vet att det ibland kan kännas övermäktigt att ta tag i ett stort flyttlass, kanske är det så att 90% av sakerna är du inte intresserad av att ha längre. Vi hjälper till!

Vi brukar lämna två prisförslag, alt 1 där vi bara plockar det vi själva vill ha eller alt 2 där vi tömmer allt och sorterar samt åker med skräp till tippen. I båda förslagen räknar vi av vår arbetstid. 

3

När vi kommit överens

Om vi kommer överens så påbörjar vi flytt av inredning. Ni behöver inte vara på plats när vi är där då vi både jobbar kvällar och dagar, men vi behöver ha tillgång till fastigheten. Beroende på hur stort det är så får ni även en tidsplan. 

4

När allt är ute

När all inredning är ute är vi klara med vårt jobb. Vi betalar enligt överenskommelse. Vi erbjuder ej städ, utan då får ni kontakta extern firma.

torra växter

Ta kontakt med oss! 

bottom of page